søndag den 11. juli 2010

BACONSVØBT TORSK MED RÅSYLTEDE GRØNTSAGER


Dette er både en nem og lækker ret.

Til 2 persone skal du bruge:

3 gulerødder
75 g sukkerærter
1/2 grøn peberfrugt
1/2 dl eddike
35 g sukker
Kalkunbacon

Sådan gør du:

- Skræl gulerødderne og skær dem i bånd med skrælleren.

- Skær peberfrugten i strimler.

- Kom gulerødder, peberfrugt og sukkerærter i en skål.

- Kog eddike og sukker sammen i en lille gryde og hæld lagen over grøntsagerne.

- Krydr torskefileten med salt og peber og vikl forsigtigt bacon omkring.

- Varm en pande og steg torskefileten uden fedtstof i ca. 3 min. på hver side.

Kan evt. serveres med ris.


Indkøbsliste over de varer der er på tilbud denne uge:

2 ps.2 ps. sukker á kr. 10,00
Bilka
10,00

1 pk. Spar bacon á kr. 5,00
Spar
5,00

1 ps. a 1500 gr. Danske gulerødder á kr. 10,00

2 stk.Peberfrugter eller courgetter á kr. 12,00
Super Brugsen

Pris i alt:37,00 kr.
Kalkunbacon er dyrt i forhold til alm. bacon og man kan derfor selvfølgelig også bruge det i stedet for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar